Wil je meer inzicht, groeien en energie? Welkom!

Als je bij mij bent starten we met een kop thee en praten over je situatie en hoor graag wat je wens is. Via Voetreflexologie, de Chakra’s en/of Innerlijk Kind therapie kan je hierdoor meer inzicht, innerlijke groei en persoonlijke bloei krijgen. Bewustwording is de… Voor meer info.  

 

Als je alleen maar meer energie wilt via:  Voetreflexologie en/of Chakra’s, dan ben je ook hartelijk welkom. Boven staat ‘Behandelmethode’ als je daar op klikt lees je meer daarover.
Hieronder lees je reacties van mijn cliënten.
 
In jouw Innerlijk Kind  zitten je wortels en kwaliteiten, waarbij ook je kwetsbaarheid aanwezig is. Het is het kind dat je vroeger was en nog steeds in jezelf aanwezig is. Soms heeft dit deel extra aandacht nodig, zeker wanneer je merkt dat je worstelt met je emoties en groei. Meer info
Vanaf 1997 ben ik gestart met studies over de energie in een mens. Hier lees je daar meer over.

Net als bij een fysiotherapeut, worden mijn sessies gelijk vergoed. Zie bij klik

Voor meer info of een afspraak kan je bellen via mijn mobiel 06 40707271 of via info@jehara.nl
Ik hoor je graag, Ingrid

Hier cliënt ervaringen

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Ingrid. Ik was iemand die vooral in haar eigen hoofd zit. Alles overdenken en beredeneren en weinig los kunnen laten. Door de gesprekken met Ingrid, de voetreflexologie en het laten stromen van mijn chakra’s ben ik beter in staat meer te voelen en minder te denken. Zij heeft me vooral geleerd vertrouwen te hebben. Vertrouwen op mijn gevoel, vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam. Ik kan iedereen een sessie met Ingrid aanraden.
Debby

Hallo, Hier… een tijd voor jezelf. Niet steeds het zorgen voor anderen, maar nu ben ik aan de beurt. Bewust met je lichaam en geest bezig zijn om weer even te beseffen dat je er zelf heel veel toe doet!
Monique

Hier lees je meerdere reacties van cliënten 

In Blogs

Tips hier om je energie te laten stromen:

Ieder mens heeft de mogelijkheid om tot besef te komen want:
– Bewustwording geeft kracht en herstel
– Bewustzijn is de bloesem van overgave in ontdekking
– Zo ontvang je meer energie en kan je meer genieten

De resultaten hiervan kunnen zijn:
– Dat je meer contact met jezelf krijgt
– Je ervaart meer positieve energie

– Je wordt bewuster van je lichaamssignalen
– Je kan makkelijker keuzes maken
– Je voelt meer innerlijke rust

 

Deel je emoties en krop ze niet op

Als je je emoties niet deelt, dan slaan ze zich ergens op in je lichaam. Dit kan in je spieren zijn, maar ook in je darmen of je hart. Vind je het (nog) lastig om je gevoelens met anderen te delen? Schrijf ze dan op. Je sluist ze dan als het ware via je handen weg naar het papier. Het lucht op en geeft je dus ruimte. Meer blogs

Het is mijn missie dat de mensheid hoger in zijn/haar energie komt zodat we niet alleen langer gezond blijven, maar dat we ook een bijdrage leveren aan een liefdevollere planeet.