Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze waarbij druk wordt uitgeoefend op de zenuwuiteinden van jouw voeten. Door ontspannende en intensieve massagetechnieken heeft voetreflexzonetherapie een positieve werking op jouw gezondheid. Het geeft verlichting aan eventuele klachten en het draagt bij jouw vitaliteit.

Door druk uit te oefenen op de voetpunten wordt er een positief zenuwsignaal gegeven aan de lichaamsdelen. Aan jouw maag, jouw darmen, jouw hoofd, jouw nek, jouw schouders en jouw rug.

Hierdoor verminderen klachten als moeheid, stress en pijn.

Van een voetreflex massage krijg je meer energie!

Door prikkeling van de zenuwen op je organen activeert dat positief de werking en stroming daarvan.
Waardoor je meer energie krijgt.

Voetreflexologie is werkzaam bij zowel emotionele als fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld overspannenheid, burn-out klachten, hormonale klachten, angstklachten, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, slapeloosheid, huidproblemen, eczeem, rug, schouder of nekklachten en moeheid.

Voetreflexzone therapie is een zachte, veilige natuurlijke methode. Via het drukken op de reflexzones en meridianen op de voeten en onderbenen, geeft het welbevinden van lichaam en geest. Door de behandeling wordt de energie in heel het lichaam positief in beweging gebracht.
Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen, geeft een betere doorstroming en doorbloeding van het lichaam en verhoogt de werking van het immuunsysteem. Voetreflexzonde therapie is een zachte, veilig natuurlijke methode.
Doordat de kracht en wijsheid van het eigen lichaam worden aangesproken, stimuleert het de zelf genezende werking van het holistische lichaam.

Als je bij mij bent krijg je eerst een bakje water voor je voeten met daarbij een kopje thee. Dan mag je op een andere stoel of bank en ga ik je voeten behandelen. Na een aantal sessies krijg je herstel.

 

 

 

Waarom Voetreflexologie?

  • Door lichamelijke en/of emotionele problemen ontstaan spanningen in het achterhoofd 
  • Als je last hebt van hoofdpijn, migraine en andere spanning in je lichaam, dan kan dit helpen
  • Voetreflexologie beïnvloedt zowel fysiek als emotioneel
  • Door de voetreflex positieve aandacht, waardoor de negatieve spiraal (spanningen, stress, negatief gedrag) doorbroken kan worden
  • Deze therapie helpt om het lichaam te ontgiften
  • Er kan een positieve invloed op het functioneren van de hersenen bereikt worden middels het behandelen van bepaalde zones
  • Voetreflexologie heeft een harmoniserend vermogen en brengt het lichaam weer terug in zijn optimale balans

Voetreflexologie