Hallo, Na positieve ervaringen uit mijn omgeving en de verhalen op de website, wilde ik zelf graag ervaren wat Ingrid voor mij kon betekenen. Al een poosje zat ik niet lekker in mijn vel, lusteloos, onrustig, slecht slapen, mezelf kwijt en veel te veel denken. In ons eerste gesprek bood Ingrid vooral een luisterend oor. Er was als snel een “klik”. Samen hebben we gezocht naar een voor mij passende aanpak op zoek naar mezelf. Na een aantal sessies met holistische therapie waarin Ingrid letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek weet te leggen, laat ik mijn gevoel weer spreken en durf erop te vertrouwen. Ik ben er nog niet maar ik vind weer rust en vertrouwen in mezelf. Ik heb Ingrid ervaren als een bekwaam en zorgzaam therapeut zij geeft je het gevoel dat je er mag zijn. Ik ben blij dat ik Ingrid heb leren kennen door haar ben ik weer op de juiste weg

Ad

Regelmatig onderga ik voetreflexmassage van Ingrid. Ze doet dit zeer deskundig en betrokken. Ik heb met name het gevoel dat de energiebanen, de organen geprikkeld worden en krijg meer energie.

Anoniem

Hey, Nadat ik bij Ingrid Olieman ben geweest zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Het gesprek en de behandeling bij haar heeft rust in mijn hoofd gebracht. Na mijn bezoek bij haar ben ik tot bepaalde inzichten gekomen die mij heel erg geholpen hebben. Ik zal zeker nog een keer naar haar toe gaan.

Esmee

Hallo, Hier… een tijd voor jezelf. Niet steeds het zorgen voor anderen, maar nu ben ik aan de beurt. Bewust met je lichaam en geest bezig zijn om weer even te beseffen dat je er zelf heel veel toe doet!

Monique

Hallo allemaal, Bijna een jaar geleden ben ik naar Ingrid gegaan met diverse klachten. Ik was oververmoeid (disbalans schildklier), heb mijn hele leven al darmproblemen (PDS), en had eigenlijk nooit geleerd dat ik zelf belangrijk mag zijn. Gaandeweg kwamen er daarnaast nog allerlei zaken op mijn pad. In die hele periode is Ingrid voor mij een hele belangrijke houvast geweest. Zij heeft mij geholpen steeds weer bij mezelf te komen en bij iedere sessie gekeken waar ik het meest behoefte aan had qua behandeling. Daarnaast leert zij mij beter naar mezelf te luisteren, contact te maken met mijn innerlijk kind, en geeft zij mij het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kan. Het gaan nu steeds beter en alles gaat nu de goede richting op in mijn leven! Ik ben heel dankbaar dat ik bij Ingrid terecht gekomen ben, en zou dit iedereen willen aanraden.

Vanessa

Hallo, De beenmassage die Ingrid mij gaf, heeft mij diepgaande inzichten gebracht. Tijdens de beenmassage voelde ik dat mijn benen erg verstijfd waren en dat er hier en daar knopen in mijn spieren ..
Mirjam

Hallo, Begin februari 2003 is er een tumor in mijn hoofd gevonden. Een aantal sessies bij Ingrid geweest en merk dat ik wat bewuster bezig ben met van alles. Af en toe voel ik m´n hoofd. Geen hoofdpijn of knoop mee gevoeld lijkt iets meer rust gevonden te hebben en probeer wat positiever in´t leven te staan. Voelde me vanaf het begin op m´n gemak bij haar. Door haar vragen en opmerkingen ben ik wat meer over zaken gaan nadenken. Moet e.e.a. wat luchtiger opnemen en laten komen zoals het komt. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf.

Wim

Ben geboren en getogen in een religieuze sekte. Ik kreeg hier allerlei denkbeelden mee, waar ik vooral op latere leeftijd niets meer mee kon. Mijn gevoel deed namelijk niet mee. Van mezelf houden was er ook niet bij. Ik wist niet eens waar m’n gevoel zat. Zo stapte ik als een soort wolvenjong de wereld in. Later, in mijn werk, voelde ik me nooit ‘goed genoeg’. Zonder relatie met jezelf, wel een relatie met een ander aangaan gaat ook echt niet. Natuurlijk probeerde ik wel mijn verstand en gevoel aan elkaar te knopen. Heb ook veel therapieën gedaan. Maar werken aan de relatie met mezelf, deed ik vooral verstandelijk. Het gevoels-zelfbeeld zat er niet. Wat doe je als je ‘alles snapt’ maar verder niks werkt. Wat doe je met Ingrid tegenover je? Ik deed niks. Ingrid deed. Ik ‘snapte‘ alles. Ingrid kijkt met een andere blik en snapte het beter. Je probeert slimmer te zijn dan ik, was het soms. We hebben gelukkig veel gelachen. Ook om de manier waarmee ze me bij m’n gevoel liet blijven. Ik werd er gelukkig van. Ze ‘raakt’ je, laat je jezelf spiegelen en leert je van jezelf te zijn. Hoe ze het doet, doet ze het: aards en indrukwekkend. Ingrid laat het gewone weer gewoon zijn.

Eric