De Chakra’s

Chakra’s bevatten een schat aan informatie over de energie in je lichaam en hoe je bewust en onbewust in het leven staat. Is er in een chakra een blokkade, dan zal dit chakra niet optimaal kunnen functioneren en doorstromen. Dit kun je ervaren als een belemmering.

Door bewust te worden van deze blokkade kun je weer optimaal gebruik maken van al je kwaliteiten. De therapie helpt je bewuster te worden van jezelf. Het helpt je werkelijk naar binnen te durven kijken.
Wat wil ik, wat kan ik en wat zijn mijn talenten? Je leert, doordat je bewuster wordt, beter om te gaan met problemen die je tegen komt in het leven.

Dat betekent dat we de desbetreffende energieën niet volledig verwerken zodat ze in plaats daarvan in de fijn stoffelijke lichamen moeten worden opgeslagen en vooral in de chakra’s.

Zo heeft alles wat op het mentale of emotionele vlak gebeurt een energetische invloed op het etherisch lichaam. Dit beïnvloedt op zijn beurt het stoffelijk lichaam. 

Als natuurgeneeskundige therapeut kan ik de chakra’s behandelen waardoor deze worden gedeblokkeerd zodat een goede doorstroming van de energieën wordt bewerkstelligd.

Het is apart en het proberen waard.

Bel maar 06 40 70 72 71 of mail naar Ingrid email

Magnetiseren

Magnetiseren is door middel van je handen een polariteiten energie overbrengen op een persoon bij wie deze energie verstoord is. Verstoorde energie kan komen door spanning in je lichaam.

Je kunt deze verstoring herkennen aan bijvoorbeeld vast zittende schouders, nekwervels, buik, benen.. alles dus.

Wij zijn gezond en voelen ons goed als er voldoende levensenergie door ons lichaam stroomt.
Deze energie is continu in stroming en wordt zo gelijkmatig over ons lichaam verdeeld. Je voelt je dan in balans, evenwichtig en stabiel. Is je energie verstoord, dan kan ik je helpen die weer in evenwicht te brengen.

Het is moeilijk om uit te leggen wat magnetiseren doet omdat bij magnetiseren niet zichtbaar is wat er gebeurt.

Wel is magnetiseren duidelijk te voelen, door degene die de behandeling geeft en door degene die de behandeling ontvangt.

Een omschrijving van magnetiseren is: ”Gezondheid creëren door het (door)geven en laten stromen van levensenergie”. Door een behandeling wordt warmte in ons lichaam gebracht, waardoor de levensenergie toeneemt en waardoor energieblokkades oplossen.
Dit brengt een behaaglijk en ontspannen gevoel en het brengt gezondheid.