Voetreflexologie

Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze waarbij druk wordt uitgeoefend op de zenuwuiteinden van jouw voeten. Door ontspannende en intensieve massagetechnieken heeft voetreflexzonetherapie een positieve werking op jouw gezondheid. Het geeft verlichting aan eventuele klachten en het draagt bij jouw vitaliteit.

Door druk uit te oefenen op de voetpunten wordt er een positief zenuwsignaal gegeven aan de lichaamsdelen. Aan jouw maag, jouw darmen, jouw hoofd, jouw nek, jouw schouders en jouw rug.

Hierdoor verminderen klachten als moeheid, stress en pijn.

Van een voetreflex massage krijg jij meer energie!

Voetreflexologie is werkzaam bij zowel emotionele als fysieke klachten. Denk hierbij aan burn-out klachten, hormonale klachten, angst, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, slapeloosheid, huidproblemen, eczeem, rug pijn, schouder pijn en nekklachten.

Door prikkeling van de zenuwen op je organen activeert dat positief de werking en stroming daarvan.
Waardoor je meer energie krijgt.

Voetreflexologie is werkzaam bij zowel emotionele als fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld overspannenheid, burn-out klachten, hormonale klachten, angstklachten, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, slapeloosheid, huidproblemen, eczeem, rug, schouder of nekklachten en moeheid.
Tijdens een algemene sessie geef ik voetreflexologie op punten die ik dan nodig vind.

Voetreflexzone therapie is een zachte, veilige natuurlijke methode. Via het drukken op de reflexzones en meridianen op de voeten en onderbenen, geeft het welbevinden van lichaam en geest. Door de behandeling wordt de energie in heel het lichaam positief in beweging gebracht.
Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen, geeft een betere doorstroming en doorbloeding van het lichaam en verhoogt de werking van het immuunsysteem.Voetreflexzonde therapie is een zachte, veilig natuurlijke methode.  
Doordat de kracht en wijsheid van het eigen lichaam worden aangesproken, stimuleert het de zelf genezende werking van het holistische lichaam.

Bel maar 06 40 70 72 71 of mail naar Ingrid

Waarom Voetreflexologie?

  • Door lichamelijke en/of emotionele problemen ontstaan spanningen in het achterhoofd 
  • Deze kinderen hebben vaak chronisch gespannen spieren
  • Voetreflexologie beïnvloedt het kind zowel fysiek als emotioneel
  • Door de voetreflex krijgt het kind bovendien positieve aandacht, waardoor de negatieve spiraal (spanningen, stress, negatief gedrag) doorbroken kan worden
  • Deze therapie helpt om het lichaam te ontgiften
  • Er kan een positieve invloed op het functioneren van de hersenen bereikt worden middels het behandelen van bepaalde zones
  • Voetreflexologie heeft een harmoniserend vermogen en brengt het lichaam weer terug in zijn optimale balans