Hallo,

Mijn bedrijfsnaam heet: “JeHara”
Het woord ‘hara’ betekent in het Japans ‘buik’ met de visie van de Japanner dat in de buik de bron zit van de vitale energie en de kracht.

De ‘hara’ wordt ook beschouwd als het aardecentrum omdat daar de energie van de aarde er door kan worden opgeladen in het bekken. Hier bevindt zich ons zwaarte punt, het centrum van onze kracht, evenwicht en stabiliteit, het kernpunt van onze fysieke en psychische vermogens. Met deze visie werk ik.

In 1997 ben ik gestart met deze studies: 

– Holistische Therapie 4-jarige HBO opleiding zie Holos Academie
– Voetreflexologie zie Bond van Europese Reflexologen.nl
– Innerlijk Kind Therapie zie Helios
– Paranormale  geneeswijze zie Het Johan Borgman College

Toen ik een aantal voetreflexbehandelingen onderging, ervaarde ik meer energie wat mij enorm verbaasde en verwonderde. Ja, een vriendin van mij adviseerde dit en ging daar sceptisch naar toe. Met deze basis kwam de interesse van de energie in een mens naar voren en begon ik met de opleiding Voetreflexologie in 1998. Onderweg kwam de studie Holos Academie tegen en wilde daar meer van weten. Het waren vier boeiende jaren, waarin ik veel kennis kreeg bv: massage technieken, therapeutische vorming en visie, Haptische oefeningen, Geneeskunde, Anatomie en Fysiologie, Practicum en medische ethiek. De studie Helios over het Innerlijk Kind Therapie was ook boeiend. In ieder mens zit een innerlijk kind wat een belangrijke basis is voor het leven als volwassene. Bij de studie: John Borgman College leerde ik de spirituele connectie met energie in een mens. Waar het bijvoorbeeld gaat over magnetiseren en de Chakra’s. Zo heb ik via deze studies kennis gekregen op vele energie aspecten in een mens in de hoop dat je jouw energie goed ervaar.

Mijn opleiding Holos Academie is erkend door de Zorgverzekeraars en ben ik lid van: LVNT – Landelijk Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten, waardoor de sessies vergoed kunnen worden.

Klik hier voor meer info over jouw zorgverzekering.


Als je vragen hebt, hoor ik dat graag via 06 40 70 72 71 of
email, Ingrid